esmaspäev, 22. juuni 2009

In Tori 07.06/ Toris 07.06

*Actually I had to go to Tallinn that day but for many different reasons, I couldn't.Since my mom was going to Tori I decided to drop by & had a nice day with horses & familiar places.

*Tegelikult pidin ma sel päeval hoopis Tallinna minema , aga mitmel põhjusel jäi see asi katki.Kuna ema oli sel päeval Torisse minemas, otsustasin, et lähen kaasa & veetsin kena päeva koos hobuste & tuttavate kohtadega.

*Sandstone cliff at the banks of Pärnu river in Tori.
*Liivakivi paljand Pärnu jõe kaldal Toris.


*It was the weekend when took place many of the horse races & shows.Traditionally somewhere at the beginning of June take place all kind of horse involved events in Tori.
*See oli ka nädalavahetus, kus toimusid erinevad hobuste võistlused ja esinemised.On juba traditsioon, et kuskil juuni alguses toimuvad igasugused hobustega seotud ürituse Toris.


*We happened to see cart races.It is really amazing how they fit into these obstacles they have to drive through & to do all the necessary maneuvers.
*Meie juhtusime sel päeval nägema vankrite võistlust.Tegelikult lausa imestav kuidas on võimalik mahutada hobune koos vankriga nende takistuste vahele ja seal veel ka manööverdada.


*We were also able to see Tori church from inside ( the exterior you can see from my previous entry on Tori), they have really done a great job with the church, I still remember when it was in ruins after Soviet time & how they built it up.
*Meil õnnestus näha ka seest Tori kirikut ( välisilmet saab vaadata minu varasemast sissekandest Tori kohta).Hämmastav tegelikult kui palju on selle kiriku juures ära tehtud.Mina mäletan veel seda, kui ta peale nõukogude aega varemetes oli ja kuidas seda uuesti üles ehitati.

Kommentaare ei ole: